20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βιβλίο εμπνευσμένο από τις διηγήσεις του Αλέξη Γκόλφη πρωταγωνιστή της σειράς «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται»

Κυκλοφόρησε το νέο συναρπαστικό βιβλίο της συγγραφέως και δημοσιογράφου Ζωής Ράπτη, με τίτλο «Τα Δάκρυα της Αγαπημένης». Ένα μυθιστόρημα με έρωτα, ανατροπές, και την αγωνιώδη διαλεύκανση ενός εγκλήματος, με το χαρακτηριστικό ύφος της Ζωής Ράπτη που είναι ένα μείγμα ψυχολογικού θρίλερ, περιπέτειας και μυστηρίου.

Όπως δήλωσε και στα social media, εμπνεύστηκε από τις διηγήσεις του αλησμόνητου ηθοποιού Αλέξη Γκόλφη (πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται»), τον καιρό που έμεναν στην ίδια γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός Bookoo.

Περίληψη «Τα Δάκρυα της Αγαπημένης»


Η Σοφία δεν είδε την τροχιά της πέτρας, άκουσε όμως το «ωχ» κι έτρεξε να συνεφέρει τον πεσμένο κηπουρό. Εκείνος για να την ευχαριστήσει της εμπιστεύεται ένα τρομερό μυστικό που αφορά τον γιατρό σύντροφό της. Από εκεί κι ύστερα η νεαρή δασκάλα μπαίνει σε πνευματική και ψυχική περιδίνηση. Αρχικά αρνείται να πιστέψει όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο κηπουρός με το ταλαιπωρημένο βλέμμα, που σύντομα ανακαλύπτει ότι επρόκειτο για τον άλλοτε διάσημο ηθοποιό Αλέξη Γκόλφη. Σκέφτηκε ότι θα ήταν μεθυσμένος και μέσα στην παραζάλη του ποτού, ονειρεύτηκε την σκηνή του φόνου, εκείνη τη νύχτα κάποιου μακρινού χειμώνα. Πάραυτα, αρχίζει να ψάχνει κρυφά την αλήθεια. Όσο όμως οι έρευνες προχωρούν, τόσο η αγωνία μεγαλώνει.

Οι ενδείξεις στρέφονται εναντίον του αγαπημένου της και η καθημερινότητά της Σοφίας γεμίζει εφιάλτες.

Από τη μία το πάθος της για τον μοναδικό άντρα που αγάπησε, μα από την άλλη ένας φόνος που ζητά δικαίωση… Η νεαρή δασκάλα θα καταγγείλει τον σύντροφό της ή θα φροντίσει να καλύψει τα ίχνη της υπόθεσης; Ερωτικές αντιζηλίες, ίντριγκες, απάτη, μίση και πάθη ξεδιπλώνονται σε αυτή την ερωτική περιπέτεια.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα


Η Ζωή Ράπτη είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα, και μένει στην Αθήνα. Από το 1980 έχει εργαστεί σε περιοδικά, και εφημερίδες ως ρεπόρτερ αλλά και αρχισυντάκτης, ενώ έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Εκτός από «ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ» Έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΜΑΣΤΙΧΑ» και ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ» που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ παραμένουν ανέκδοτα πολλά ακόμα βιβλία της. Το ύφος των βιβλίων της είναι ένα μείγμα ψυχολογικού θρίλερ, περιπέτειας και μυστηρίου. Η ίδια πιστεύει πως ο τρόπος γραφής της έχει επηρεαστεί από τον κορυφαίο ψυχίατρο Αριστοτέλη Νικολαΐδη, του οποίου υπήρξε γραμματέας για 7 ολόκληρα χρόνια. Αυτή την περίοδο, εκτός από την προετοιμασία των νέων της βιβλίων, ασχολείται και με την συγγραφή σεναρίων.

Το βιβλίο «Τα Δάκρυα της Αγαπημένης» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός Bookoo.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ