22.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ο δράστης είχε βεβαρυμμένο παρελθόν – Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία

Περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» σχετικά με τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης κατά της 31χρονης στη Ρόδο.
Η νεαρή δέχθηκε δύο πυροβολισμούς από καραμπίνα και άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο.
Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία και μετά από σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του δράστη, ο οποίος, όμως είχε αυτοκτονήσει.

Το προφίλ του δράστη


Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Mega, ο 40χρονος ήταν διαζευγμένος και είχε ένα παιδί.

Ύστερα από ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια, είχε χάσει την όρασή του για περίπου δύο χρόνια, αλλά το πρόβλημα του είχε επιλυθεί το τελευταίο διάστημα.
Όπως αναφέρει η dimokratiki, ο άνδρας είχε και στο παρελθόν καταγγελθεί για βίαιη συμπεριφορά κατά συντρόφων του.

Η πρώην σύζυγός του, είχε καταφύγει στα δικαστήρια ώστε να προστατευθεί από τη λεκτική και τη σωματική βία που της ασκούσε ο άνδρας, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να την απαγάγει και να την απειλήσει με όπλο.


Ακόμα και όταν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, όμως, αυτό δεν τον αποθάρρυνε και επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της, αλλά εκδιώχθηκε από τον σεκιούριτι που είχε προσλάβει ο πατέρας της για την προστατεύει.
Ειδικότερα, πρόσφατα είχε ολοκληρωθεί εξέταση για τα αδικήματα της εκβίασης και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη, με την οποία είχαν σχέση.

Η γυναίκα υποψιαζόταν πως ο 40χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε κάθε της κίνηση.
Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος είχε συνάψει σχέση με την 31χρονη τους τελευταίους εννέα μήνες, ενώ πριν από περίπου έναν μήνα το θύμα είχε δώσει τέλος στον δεσμό τους.
Η οικογένεια της 31χρονης επεσήμανε πως ο δράστης ήθελε να την ελέγχει και τη ζήλευε αφόρητα, γεγονός που είχε δημιουργήσει μία πολύ δύσκολη καθημερινότητα για εκείνη.
Το τελευταίο διάστημα, ο άνδρας φαίνεται ότι παρακολουθούσε τη γυναίκα, όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό και ο πατέρας της νεαρής.
«Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ» είπε, παράλληλα, η μητέρα της.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ