17.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Επεισόδιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου με άγνωστο άνδρα εντός του δικαστηρίου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με την παρουσία της στο δικαστήριο, την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Όλα τα βλέμματα τράβηξε η εμφάνιση της Ιωάννας με τη μάσκα που φορούσε, όμως ένας άγνωστος επιχείρησε να τη φωτογραφίσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο εντός του δικαστηρίου. Τι συνέβη; Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης, η Ιωάννα καθόταν δίπλα στη μητέρα της που της κρατούσε σφιχτά το χέρι, ενώ πίσω της βρίσκονταν ο πατέρας και ο αδελφός της.

Όταν το δικαστήριο διέκοψε, η ίδια τσέκαρε το κινητό της τηλέφωνο και συνομιλούσε με την οικογένειά της. Ωστόσο, όταν βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα μέχρι να ανακοινωθεί η ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης, ένας άγνωστός άνδρας επιχείρησε να τη φωτογραφίσει.

Η Ιωάννα αναστατώθηκε – Έσβησε ο άγνωστος τις φωτογραφίες με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα δεν ήθελε να τη φωτογραφίσει, ήταν φανερά αναστατωμένη και απευθύνθηκε στους οικείους της, αλλά και στους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα. Μάλιστα, ζητήθηκε από τον άγνωστο να σβήσει τις φωτογραφίες και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της έδρας ζήτησε να τον φέρουν στην αίθουσα. «Επειδή βρισκόσασταν εκτός δικαστικής αίθουσας, σας κάνω μόνο σύσταση να σβήσετε ότι έχετε τραβήξει» είπε απευθυνόμενος στον άνδρα ο Πρόεδρος, με εκείνον να του απαντά: «Τα έχω σβήσει όλα κύριε Πρόεδρε».

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ