16.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εύβοια: Πέθανε 55χρονος εμβολιασμένος από κορωνοϊό αλλά με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα

Ένας ακόμα εμβολιασμένος άφησε την τελευταία του πνοή από επιπτώσεις του κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λίγες ώρες πριν, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή από επιπλοκές του κορωνοϊού μια 80χρονη από τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά το evima.gr, ο άνδρας από την Εύβοια νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε κλινική Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Ωστόσο, η είδηση ότι ένας πλήρως εμβολιασμένος μόλις 55 ετών έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συγκλονίζει. Ο άνδρας ήταν πλήρως εμβολιασμένος, αλλά είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Νοσηλευόταν από αρχές Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο και καταγόταν από το χωριό Αλέξη Καρύστου.

Πλαστά πιστοποιητικά: Η υπόθεση φαίνεται πως θα απασχολήσει τις αρχές για αρκετό διάστημα


Διαστάσεις λαμβάνει το ζήτημα με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό, με τα περιστατικά να αναμένεται να φτάσουν και τα 200, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ενώ ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης αναφέρει ότι θα υπάρξει αυστηροποίηση του πλαισίου ελέγχων.

Πλαστά πιστοποιητικά: Θα φτάσουν τα 200 τα περιστατικά
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος εκτίμησε ότι στο σύνολό τους τα περιστατικά θα φτάσουν τα 200, μιλώντας σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ. Γνωστοποίησε ότι η ΠΟΕΔΗΝ πρότεινε στο υπουργείο Υγείας να υποβληθεί σε τεστ αντισωμάτων το σύνολο των υγειονομικών, να εντοπιστούν ποιοι δεν έχουν αντισώματα ενώ διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού, να ελεγχθούν σε βάθος «και αν βρεθεί ότι έχουν εξαπατήσει το σύστημα θα πρέπει να πάνε σπίτι τους με απόλυση και φυλακή».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ