17.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η νέα «πατέντα» για τα κορωνοπάρτι στη Μύκονο – Στα 250 ευρώ η είσοδος

Έναν νέο τρόπο ανακάλυψαν για να προσελκύουν θαμώνες και τουρίστες στα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται σε βίλες της Μυκόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές το τελευταίο διάστημα παρακολουθούν το νέο «σχέδιο», στο οποίο κεντρικό ρόλο έχουν νέα αγόρια και κορίτσια που χωρίζονται σε ζευγάρια.
Έχοντας ως αφετηρία μία εκκλησία στα Ματογιάννια, τα ζευγάρια μοιράζουν χειρόγραφες προσκλήσεις για πάρτι σε βίλες του νησιού.

Μάλιστα, ενημερώνουν τους αποδέκτες ότι θα συμμετέχουν γνωστοί dj ενώ η είσοδος σε αυτά τα πάρτι, κοστίζει 250 ευρώ. Επιπλέον, τους ζητούν να σκίσουν μετά τις προσκλήσεις ώστε να μην εντοπιστούν.

Οι Αρχές φέρεται να διεξάγουν έρευνες ώστε να βρουν ποιοι είναι πίσω από όλο αυτό το σχέδιο και χρησιμοποιούν άτομα για να «ψαρέψουν» θαμώνες για τα πάρτι τους.


Τα κλειστά βαν και… τα ρολόγια της ΔΕΗ


Οι αρχές έχουν επιδοθεί σε καθημερινές επιχειρήσεις προκειμένου να εντοπίσουν τα περίφημα αυτά πάρτι στις βίλες του νησιού.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι αστυνομικοί παρακολουθούν κλειστά βαν που μεταφέρουν πλούσιους τουρίστες της Μυκόνου σε πάρτι σε βίλες του νησιού και εντοπίζουν τα υπερπολυτελή σπίτια. Παραμένουν στο σημείο και ακούν τη δυνατή μουσική του πάρτι. Στη συνέχεια χτυπούν το κουδούνι αλλά, όπως είναι αναμενόμενο, κανείς δεν τους ανοίγει.

Την επόμενη ημέρα, επιστρέφουν στη βίλα και εντοπίζουν από τα ρολόγια της ΔΕΗ τους ιδιοκτήτες. Στη συνέχεια επικοινωνούν μαζί τους και μετά εντοπίζεται ο ενοικιαστής μέσω του εγγράφου μίσθωσης με το αντίτιμο που κατέβαλαν. Από εκεί και έπειτα προβαίνουν στην βεβαίωση του προστίμου.

Από την πλευρά τους, οι ενοικιαστές έχουν δικό τους «κόλπο» για να αποφύγουν το πρόστιμο. Παρότι εντοπίζονται οι ιδιοκτήτες, όταν οι αστυνομικοί φθάνουν στους ενοικιαστές, εκείνοι επικαλούνται και αποδεικνύουν πως δεν μπόρεσαν να πάνε στις βίλες που νοίκιασαν αλλά πήγε ένας φίλος τους.
Κοινώς, οι διοργανωτές των κορωνοπάρτι χρησιμοποιούν «αχυράνθρωπους» για να αποφεύγουν τις συνέπειες του νόμου και τα υψηλά πρόστιμα.

Με πληροφορίες από τον Alpha και τον ΣΚΑΪ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ