22.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κίσσαμος Χανίων: Συνελήφθη 56χρονος για την επίθεση με χημικό υγρό στα μάτια 18χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στα Χανιά, με τις αστυνομικές αρχές να περνούν χειροπέδες σε άνδρα για την νέα σοκαριστική επίθεση με χημικό υγρό σε βάρος 18χρονης.
Στη σύλληψη ενός άνδρα για την επίθεση με χημικό υγρό στα μάτια 18χρονης στα Χανιά προχώρησε η Αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν συνεχείς προσαγωγές προκειμένου να γίνει αναγνώριση του προσώπου από την 18χρονη, αμέσως μετά την καταγγελία της στο Α.Τ. Κισσάμου.
Τελικά, η άτυχη κοπέλα αναγνώρισε έναν από τους προσαχθέντες ως τον δράστη που την πλησίασε από πίσω και της έριξε το χημικό υγρό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αρχές.

Ο συλληφθείς είναι ένας 56χρονος Έλληνας που αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η νέα τρομακτική επίθεση με επικίνδυνο χημικό εις βάρος γυναίκας, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο ανάλογων σοκαριστικών περιστατικών, όπως στη Νίκαια την ώρα που χτες ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
Το χρονικό
Η νεαρή περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου στην Κίσσαμο, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άντρας της και της έριξε στα μάτια την άγνωστη ουσία. Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και έχασε προσωρινά την όρασή της, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Κάτοικοι της περιοχής τη μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου. Στη συνέχεια, επειδή χρειαζόταν εξειδικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη θεραπευτική αντιμετώπιση. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, σήμερα -μία μέρα μετά την επίθεση- η κοπέλα εξακολουθεί να παρουσιάζει έντονο ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί ιατρική επανεξέταση. Η 18χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου όπου περιέγραψε το τι συνέβη και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου.

Με πληροφορίες από το flashnews.gr

Διαβάστε επίσης στο Apotypomata.gr:

Κίσσαμος Χανίων: Επίθεση αγνώστου σε 18χρονη με χημικό υγρό!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ