22.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λάρισα: Ο 54χρονος φέρεται να ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της συζύγου του

Μία ακόμα πιο σοκαριστική διάσταση δίνει στην τελευταία υπόθεση γυναικοκτονίας στη Λάρισα, μία πληροφορία που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, ο καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνος της Λάρισας, ο 54χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του, φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας. Στο εύρημα αυτό φέρονται να οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι στο πλαίσιο της προανάκρισης, προχώρησαν στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο εν λόγω ηχητικό αρχείο, έχουν καταγραφεί διάλογοι ανάμεσα στον δράστη και στο θύμα, αλλά και πυροβολισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 43χρονη δέχθηκε οκτώ πυροβολισμούς.


Η ίδια, μητέρα τριών παιδιών, εργαζόταν στην ταβέρνα που διατηρεί ο αδελφός της στην περιοχή της Σωτηρίτσας, όταν εισέβαλε στον χώρο ο σύζυγός της και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία της ιατροδικαστού, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμούς, από πολύ κοντινή απόσταση, στην περιοχή της καρδιάς, αλλά και στο κεφάλι, ενώ σήμερα αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή.

Η γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ ο σύζυγός της έφθασε το προηγούμενο βράδυ, λίγο προτού την σκοτώσει.
«Είχε τον αδερφό της άρρωστο, στο νοσοκομείο και βοηθούσε τη μητέρα της με το κατάστημά τους. Η ίδια, ήταν τους τελευταίους τρείς μήνες στην περιοχή. Χθες το βράδυ, έφτασε στο χωριό ο άνδρας της με τα παιδιά και σήμερα το πρωί ακούσαμε γύρω στους 5 πυροβολισμούς, ούτε καβγάδες ούτε τίποτα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης καφετέριας κοντά στο σημείο του εγκλήματος.
Ο 54χρονος άνδρας τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, θα μεταφερθεί το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου θα περάσει από τον εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας και το onlarissa.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ