23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Σμύρνη: Συνελήφθη γνωστή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «Power of love» με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Με επτά κιλά κοκαΐνης πιάστηκε γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι «Power of love».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ertnews.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα και έναν ακόμη άνδρα την Πέμπτη, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση.
Η σύλληψη έγινε ύστερα από πληροφορία για ναρκωτικά που έφτασε στην Αστυνομία.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επτά κιλά κοκαΐνης, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν παρουσία εισαγγελέα τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη.


Αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εντός της ημέρας, ενώ η σύλληψη της γνωστής παίκτριας έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κύκλους της εγχώριας showbiz.

Η νεαρή κοπέλα εκτός από το Power of Love είναι τελειόφοιτη τμήματος του ΕΚΠΑ, ενώ έχει κάνει σπουδές στην δημοσιογραφία και σε δραματική σχολή. Μάλιστα, εμφανιζόταν για κάποιο διάστημα και σε πρωινή εκπομπή εκπομπή του Open TV «Ευτυχείτε» παίζοντας στα «Διλήμματα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
δίκυκλη μοτοσυκλέτα
-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ