16.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης αντιμέτωπος με νέα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα

Οι καταθέσεις των τριών γυναικών για τα περιστατικά που σημειώθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020 με πρωταγωνιστή τον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης τον φέρνουν πλέον αντιμέτωπο με νέα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όλα άρχισαν με τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από μία 25χρονη κοπέλα στο οποίο ο φερόμενος ως δράστης εμφανιζόταν να στέκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας της και να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα. Το βίντεο αυτό αποτέλεσε την απαρχή νέων καταγγελιών σε βάρος του 22χρονου και μετά τις έρευνες έφερε και την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου εναντίον του.

Ειδικότερα, και οι τρεις γυναίκες είχαν προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν, αλλά οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών. Με την δημοσιοποίηση του βίντεο της 25χρονης κοπέλας τον περασμένο Μάιο, οι τρεις γυναίκες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του τον δράστη των επιθέσεων σε βάρος τους.

Ο κατηγορούμενος επιμένει να αρνείται την εμπλοκή του και στις τρεις νέες υποθέσεις, ισχυριζόμενος ότι οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των επιθέσεων σε βάρος τους δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Επισημαίνει πως έχει στοχοποιηθεί και επιχειρείται να του «φορτώσουν» όλα τα περιστατικά που έχουν γίνει στην περιοχή.

Τι είπαν στις καταθέσεις οι 3 γυναίκες

Η πρώτη εις βάρος του καταγγελία, κατατίθεται τον Αύγουστο του 2020. Θύμα μία 22χρονη κοπέλα την οποία ακολουθεί στις 6 Αυγούστου μέχρι την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη κι εκεί της επιτίθεται, επιχειρώντας να της βγάλει το σορτσάκι που φορούσε. Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η επόμενη επίθεση φέρεται να σημειώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020. Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, επιτίθεται σε μία 19χρονη η οποία αμέσως μετά το συμβάν πήγε στην αστυνομία. Όπως κατέθεσε:

«…Βρισκόμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, και πριν χρησιμοποιήσω το ασανσέρ για να φτάσω στον τρίτο όροφο που μένω με τη μαμά μου, είδα ένα άγνωστο άτομο … να κάνει πως πατάει το κουδούνι της πολυκατοικίας για να του ανοίξουν… Μετά από λίγο και βλέποντας ότι δεν του ανοίγει κανένας, πήγα εγώ και του άνοιξα. Με ευχαρίστησε και μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ… Όταν φτάσαμε στον πρώτο όροφο, έκανε κίνηση να βγει από το ασανσέρ, όμως αμέσως μετά και χωρίς να βγει τελικά, με πλησίασε και μου επιτέθηκε. Συγκεκριμένα, έβαλε το χέρι του μέσα στο σορτσάκι που φορούσα και αρχικά ακούμπησε το εσώρουχο μου και έπειτα εισχώρησε και ακούμπησε και τα γεννητικά μου όργανα. Εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω και να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση, ενώ εκείνος αντιστεκόταν και παράλληλα προσπάθησε να μου κατεβάσει το στράπλες μπλουζάκι που φορούσα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κατάφερα να ξεφύγω και να βγω από το ασανσέρ, ενώ εκείνος προσπάθησε να με κρατήσει και να μην φύγω. Εγώ τον έσπρωξα και άρχισα να ανεβαίνω τα σκαλιά τρέχοντας».

Οι παραπάνω πράξεις κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως κακουργηματικές και συγκεκριμένα ως απόπειρες βιασμού. Η τρίτη καταγγελία εις βάρος του 22χρονου αξιολογήθηκε ως πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα. Θύμα μία 28χρονη κοπέλα η οποία όπως κατέθεσε στην αστυνομία: «Στις 3 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 00.30-0.45 π.μ. καθώς επέστρεφα στην οικία μου στην Νέα Σμύρνη και μπήκα από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στο εσωτερικό της, αντιλήφθηκα έναν άντρα, ο όποιος με ακολούθησε και όπως κατάλαβα είχε σκοπό να μπει κι αυτός την πολυκατοικία και γι’ αυτό του κράτησα την πόρτα και μπήκε… Ενώ περίμενα να έρθει το ασανσέρ γύρισα πίσω και τον είδα να έχει βγάλει έξω το πέος του και να αυτοϊκανοποιείται. Τότε του είπα «τι κάνεις εκεί;» και «να φύγεις» με έντονο ύφος και αυτός με πλησίασε και προσπάθησε να μου σηκώσει την φούστα που φορούσα. Εγώ τον έσπρωξα, άρχισα να τσιρίζω και τότε αυτός έφυγε τρέχοντας…».

Με πληροφορίες από τη Realnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ