18.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πατέρας Καρολάιν στη «Sun»: Υπάρχει… βάση στις φήμες ότι ο πιλότος συνδέεται με καρτέλ ναρκωτικών

Ο βρετανικός Τύπος για ακόμη μία φορά εστιάζει στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση για τα κίνητρα του δράστη.
Στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής Mirror και δίνει ένα νέο σενάριο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.
Συγκεκριμένο δημοσίευμα, θέλει την ελληνική αστυνομία να φοβάται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του για να μεταφέρει ναρκωτικά.
Αναφέρει ακόμη, πως αυτή τη στιγμή ερευνώνται τα οικονομικά του μετά από υποψίες που κίνησε ο τρόπος ζωής του.

Η αγορά οικοπέδου αλλά και τα ακριβά ταξίδια φαίνεται να προβληματίζουν τους αξιωματικούς της αστυνομίας που πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν πληρωθεί μέσω της εμπλοκής του με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, η αστυνομία ανησυχεί ότι η Καρολάιν μπορεί να έμαθε για τις δραστηριότητες του συζύγου της και να εξέφρασε την αντίθεσή της.
Πηγή δε που επικαλείται το μέσο, υποστήριξε πως την ακολουθούσε στις συνεδρίες που έκανε υπό τον φόβο να μην αποκαλύψει κάτι.
«Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι ήθελε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά» σημείωσε.
Ο μπαμπάς της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δήλωσε στη Sun, με τη σειρά του πως η κόρη του είχε ήθος και σίγουρα θα εγκατέλειπε τον σύζυγό της εάν ανακάλυπτε κάτι τέτοιο.
Πρόσθεσε ότι πίστευε ότι υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες ότι ο πιλότος συνδέεται με καρτέλ ναρκωτικών.

Με πληροφορίες από Mirror, Sun και Sputniknews

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ