16.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι & ο σύντροφός της για τα 8 κιλά κοκαΐνης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του, μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης.
Το ζευγάρι, το οποίο συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, έχοντας στην κατοχή του τεράστια ποσότητα από τη «λευκή κυρία», οδηγήθηκε αμίλητο στον ανακριτή, λίγο μετά τις 14:00 τη Δευτέρα (13/09).
Τόσο ο 32χρονος όσο και η 29χρονη αποχώρησαν επίσης αμίλητοι λίγο μετά τις 17:00, για τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, αφού κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της νεαρής που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality «Power of Love» επέμεινε στους αρχικούς ισχυρισμούς του, προσπαθώντας να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη και δηλώνοντας χρήστης, ωστόσο δεν έπεισε.

«Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν, κινδυνεύει να γίνει υποχείριό τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις που τον οδηγούν στη φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σταύρος Γεωργόπουλος, προσθέτοντας:
«Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα που εκπροσωπώ, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα, ταπεινό και φτωχικό 50 τ.μ., εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση. Η συγκατηγορούμενή του δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση».

«Είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή για να παραλάβω κάποια ποσότητα ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση με κατέδωσε για λόγους που εκείνος γνωρίζει», είχε δηλώσει ο ίδιος από τα κρατητήρια, σύμφωνα με τον ALPHA.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του μοντέλου, Παντελής Κοκοτός, έκανε λόγο για παράπλευρη απώλεια.
«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτήν την κατάσταση. Η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα απόδειξης», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης.
Αξιοποιώντας ανώνυμες πληροφορίες, οι αστυνομικοί πλησίασαν αρχικά τον 32χρονο, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά, ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Από την πρώτη στιγμή υποστήριξε η σύντροφός του δεν εμπλέκεται με τη διακίνηση της κοκαΐνης, ενώ ο ίδιος είχε αναλάβει να μεταφέρει τα ναρκωτικά καθώς χρωστούσε στον ντίλερ του, ο οποίος τον πίεζε.
Ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσε για μέρες το ζευγάρι, καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις ύποπτες κινήσεις του.
Τελικά ο 32χρονος, συνελήφθη με μια βαλίτσα που περιείχε 7,8 κιλά κοκαΐνη, ενώ η 29χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου με μικροποσότητα κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και περισσότερα από 5.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί φέρεται, μάλιστα, να τη συνέλαβαν στην τουαλέτα όπου ξεφορτωνόταν άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε στο μοντέλο και στον σύντροφό της δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

Με πληροφορίες από το sputniknews.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ