24 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Στους γονείς της 31χρονης η επιμέλεια του παιδιού

Η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών αποφάσισε να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού της 31χρονης που δολοφονήθηκε στη Δάφνη από τον σύζυγό της στους γονείς της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που δημοσιεύει τη σχετική διάταξη η επιμέλεια δόθηκε στους γονείς της μητέρας με γνώμονα τη διαφύλαξη της «σωματικής και ψυχικής» υγείας του.
Σημειώνεται πως από την ημέρα που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, ο γιος της 31χρονης διέμενε με τους παππούδες του.

«Οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της ζωής του, όπως εξάλλου έκαναν και μέχρι σήμερα, καθώς το περιβάλλον που το προσφέρουν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει θετικά προς την ανάπτυξη του παιδιού και έχουν διάθεση συνεργασίας με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου» αναφέρεται στην απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία της γυναίκας έλαβε χώρα στα τέλη Ιουλίου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Δάφνης.


Ο σύζυγός της παραδόθηκε στις Αρχές, ενώ στην απολογία του είπε πως τη δολοφόνησε την ώρα που κοιμόταν.
«Κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στον λαιμό» είπε, στη σοκαριστική ομολογία του.
Το θύμα ξύπνησε και επιχείρησε να αντισταθεί και φώναξε, ωστόσο ο προφυλακισθείς τη μαχαίρωσε άλλη μία φορά, σκοτώνοντάς την.
«Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει έφυγα από πάνω της» είπε.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ