20 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της Premier League ως ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Premier League, συνελήφθη ως ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.
Το όνομα του παίκτη και της ομάδας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά γίνεται λόγος για γνωστό άσσο, ο οποίος είναι βασικός και στην εθνική ομάδα της χώρας, από την οποία κατάγεται.
Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των Αρχών, «οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 31χρονο μετά από υποψίες για σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων».

Ο άνδρας παραμένει κρατούμενος, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Η ομάδα του, παράλληλα, ενημέρωσε τα βρετανικά μέσα – που γνωρίζουν την ταυτότητά του αλλά δεν τη δημοσιεύουν για νομικούς λόγους – πως έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.
«Η ομάδα μπορεί να επιβεβαιώσει πως έχει θέσει σε διαθεσιμότητα έναν παίκτη της πρώτης ομάδας, εν αναμονή της αστυνομικής έρευνας» σημείωσε η ομάδα, που επεσήμανε πως δεν θα προχωρήσει σε άλλη δήλωση επί του θέματος.
Πηγή από την ομάδα, που μίλησε στη Mirror, επεσήμανε πως τέτοιες κατηγορίες προκαλούν «έντονο συναγερμό σε όλους μας, τους φαν και το κοινό».
«Πλέον πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού μας οδηγεί η έρευνα» κατέληξε.

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ