23 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τραγικός επίλογος στα Χανιά: Νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν

Σε εφιάλτη κατέληξε το θρίλερ για τον εντοπισμό της 29χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία που αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα στην Κρήτη.
Δυστυχώς η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια Βιολέτ Γκιγκανό, βρέθηκε νεκρή μετά κοντά στο Ελαφονήσι μετά από οκτώ ημέρες αναζητήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου.

Το πτώμα της 29χρονης βρέθηκε σε χαράδρα ενώ ο ιατροδικαστής που θα σπεύσει στο σημείο, θα κάνει την πρώτη εκτίμηση αναφορικά με τα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Η αστυνομία από νωρίς σήμερα, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, είτε πρόκειται για ατύχημα είτε πρόκειται μέχρι και για εγκληματική ενέργεια, και το αυτοκίνητο της κοπέλας «ξεσκονίζουν» οι αρχές στο Αστυνομικό Μέγαρο, μέσα στο οποίο βρέθηκε ένα GPS και μια βαλίτσα ενώ στο σημείο της αναζήτησης εντοπίστηκε και ένα smart watch με στρας που φέρεται πως της ανήκει.

Το χρονικό της εξαφάνισης


Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη πριν από μια εβδομάδα ενώ ήταν και περιπατήτρια.

Υποτίθεται πως η νεαρή θα αναχωρούσε από την Κρήτη για τη Γαλλία στις 28 Ιουνίου, όμως αυτό δεν έγινε, με την αγωνία των δικών της στην πατρίδα της να βρίσκεται στο «κόκκινο».
Ακόμη, είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ, ακόμη μια ένδειξη που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις αρχές.
Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με τα πόδια προς το Ελαφονήσι, όπου τελικά και η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

spot_img

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ