23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τραγούδια από θαυμαστές στην κηδεία του Βοσκόπουλου – Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του

Στην αιωνιότητα πέρασε τη Δευτέρα το πρωί ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από ανακοπή καρδιάς και σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου, ο «άρχοντας», ο τεράστιος αυτός τραγουδιστής, έκλεισε τα μάτια του σε ηλικία 81 ετών και σήμερα, στο Α’ Νεκροταφείο, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Κάποιοι όμως από τους θαυμαστές του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο, με αυτόν που πιστεύουν πως θα τον ευχαριστούσαν περισσότερο.

Ένα καλλίφωνος θαυμαστής του, ένας άλλο με μπουζούκι και ένας τρίτος με κιθάρα άρχισαν να παίζουν τη μεγαλύτερη επιτυχία του, το «Αγωνία» παρασύροντας και όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο να το σιγοψιθυρίσουν.

Kατά την άφιξη της Μαρίας Βοσκοπούλου στο Α’ Νεκροταφείο, ακούγονται τα τραγούδια των θαυμαστών του που θέλησαν να τον τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο και για όλα όσα πρόσφερε στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η στιγμή συγκινητική πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος «σφράγισε» με τις επιτυχίες του και τις ερμηνείες του μία ολόκληρη εποχή του ελληνικού πενταγράμμου.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ